product1
1.3 inci 360 * 360 résolusi awak ipis Smart watch H15pro

1.3 inci 360 * 360 résolusi awak ipis Smart watch H15pro

Pedaran pondok:

24 jam deteksi kontinyu tina detak jantung / monitoring tekanan darah / oximetry / test bobo / Waktu / jam tampilan / léngkah / kalori / jarak / saré / kaméra / Monitor bobo / Jam alarm / panginget Sedentary / Milarian gelang / Kaméra kadali jarak jauh


Detil Produk

Tanda Produk

1.3 inci 360 * 360 résolusi awak ipis Smart watch H15pro

H15 PRO Gelang Spesifikasi
DASAR DESAIN H15
Fungsi 24 jam deteksi denyut jantung anu teras-terasan, monitoring tekanan getih, oksimetri, tés bobo
Pintonan waktos / jam, léngkah, kalori, jarak, bobo, kaméra
Mantau bobo (waktos bobo, kualitas bobo)
Panginget telepon, panginget SMS, panginget qq, Wechat sareng panginget APP anu sanés.
Modeu olahraga: Leumpang, Ngajalankeun, Ngabuburit, Ngojay, Ngabuburit
Jam alarm , Panginget cicingeun , Milarian pinggel
Kaméra kadali jauh (kocok ngocok pikeun nyandak gambar)
Spésifikasi layar 1,3 inci pinuh HD IPS bunderan warna Resolution360 * 360
Sistem Sistem Android 4.4 vérsi atanapi saluhureuna; sistem ios versi 8.0 atanapi saluhureuna; Ngarojong Bluetooth sareng versi 4.0;
Vérsi Bluetooth BLE 5.0
Chip RTK8762CK
Chip PPG HRS3313
Batré 200mAh
ingetan 128KB + 128M
MotorV Diwangun, panginget vibratng 
Tingkat tahan cai IP67
matéri Cangkang logam + Kulit Band
Sensor G-sénsor
Ukuran Paket Ukuran kotak kado 180 * 65 * 33mm
Ngepak beurat 134,3g
Ukuran Ctn  375 * 350 * 185mm
Pcs / Ctn 50
Beurat hulu tunggal + tali 51,7g
Ukuran nonton 56.3x45.8x12.4MM
Total beurat (KG) 7.15
BAHASA UI Cina, Cina Tradisional, Inggris ,, Jepang, Korea, Jerman, Rusia, Spanyol, Italia, Perancis ,, Portugis, Arab, Czech, Yunani, Persia, Belanda, Polandia, Finlandia, basa Swédia, Thailand
Unduh / Pasang Aplikasi gelang  Sinkronisasi Android sareng Apple App: FitCloudPro
 code8

Fungsi:

Ngawaskeun denyut jantung ngamungkinkeun pikeun mariksa denyut jantung anjeun iraha waé, ngalacak sareng ningkatkeun kasihatan anjeun ku ngabandingkeun tren dina tingkat denyut jantung anjeun kalayan aktivitas anjeun. Éta tiasa ngawas tekanan darah, oksigén getih.

Ngawaskeun bobo (waktos bobo, kualitas bobo). Otomatis ngalacak bobo anjeun sareng nyetél alarem hening pikeun ngabantosan anjeun bangun anu langkung saé sareng kéngingkeun istirahat anu pangsaéna.

Smart watch H15Pro (3)
Smart watch H15Pro (2)

Panginget telepon sareng bewara APP, saatos Bluetooth disambungkeun kana telepon sélulér, éta tiasa ngadukung panginget telepon anu lebet. Panginget SMS sareng sababaraha bewara pesen APP (Line / Facebook / Twitter / Gmail / Linkedin, sareng sajabana) moal pernah sono kana warta penting anjeun. (Ngan ukur panginget, henteu dibaca, nelepon sareng nyerat fitur)

Modeu olahraga: Leumpang, Ngajalankeun, Ngabuburit, Ngabuburit, Ngojay, Baskét.

Jam alarm, léngkah, kalori, jarak, panginget cicing; inuman peringatan cai, kaséhatan awéwé (modeu kakandungan), setélan panggil, gaya jam, tampilan layar cerah, sababaraha bahasa, intensitas geter, milarian gelang. Émisi kendali jarak jauh (sasalaman ka nyandak gambar).

Smart watch H15Pro (1)

Sertipikat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    bottom_imgs2
    com_img

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.