about us
Tentang Kami

Tentang Kami

Ngeunaan Urang

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, arloji GPS pinter, arloji pinter ECG sareng Bluetooth nelepon arloji pinter sareng sajabana. Pabrik kami fokus kana bidang alat-alat anu tiasa dipakai pinter, ngagaduhan éta téhnis tim sareng desainer sareng tim insinyur. urang 12 insinyur bakat aya di dieu pikeun damel sareng anjeun pikeun ngembangkeun pendatang énggal, khususna ieu kalayan fungsi khusus, kalebet nelepon Bluetooth sareng olahraga GPS, sareng desain fashion. Kami ngambil alih OEM, ODM sareng SKD pesenan ti dalam sareng luar negeri.

Tingkat lantai Toko

Kelas 1000 standar kamar bebas debu

Nyertakeun daérah anu

1500 + alun-alun

Garis produksi

5+

company img (4)

Anytec ogé ngadukung perusahaan dagang, perusahaan E - commerce, sareng vendor mérek, kalayan jasa OEM / ODM terpadu tina definisi produk, desain ID, desain alat, produksi masal, dugi ka kontrol kualitas sareng sertifikasi produk, produk kami gaduh sertifikasi kualitas internasional, anu mastikeun ka pasar global pikeun minuhan jasa khusus kanggo sadaya pangguna. Produk kami dihasilkeun saluyu sareng standar ISO9001 sareng ISO14001 kalebet pameseran matéri, R&D, Produksi, pamariksaan sareng penjualan, kaseueuran produk urang saluyu sareng CE, ROHS, FCC, sertipikat Éropa EUIPO, ngahontal standar Laboratorium SGS. Salami 2015 dugi ka 2018 tilu taun ieu, kami parantos ngiringan seueur pameran dagang arloji asing luar biasa, sapertos CES, IFA, Indonesia fair sareng pameran HK. Produk kami kalayan desain unik na populér pisan ku sadaya konsumén asing.

Pabrik kami

Perusahaan R&D ngagaduhan tim R&D kualitas luhur langkung ti 20 jalmi,

80% diantarana ngagaduhan gelar sarjana atanapi saluhureuna, sareng tanaga konci ngagaduhan langkung ti 10 taun pangalaman damel anu relevan sareng latar belakang pangetahuan profesional

Sertipikat

bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.