contact
Shenzhen anytec technology Co., Ltd.

Taros Kami

Telepon: 0755-27845356

Jam layanan online: Senén dugi ka Jumaah 9 am-6pm

Alamat: Kamar 401, Gedong C, ICC Industrial City, Kaicheng 2nd Road, Hangcheng Street, Bao 'an District, Shenzhen

map

bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.