product1
Awéwé anu pinter ningali awéwé olahraga pinter gelang H8

Awéwé anu pinter ningali awéwé olahraga pinter gelang H8

Pedaran pondok:

24 jam teraskeun Deteksi detak jantung / Tes tekanan darah / Modeu olahraga sababaraha / Monitor bobo / Jam alarm / pangobatan / rapat / cicingeun / panginget inuman / Ukuran hiji konci tingkat jantung sareng / tekanan darah / Kaméra kadali jarak jauh


Detil Produk

Tanda Produk

Awéwé anu pinter ningali awéwé olahraga pinter gelang H8

H8 Gelang Spesifikasi
DASAR DESAIN H8
Fungsi 24 jam neraskeun Deteksi detak jantung, Tes tekanan darah
Pintonan waktos / jam, léngkah, kalori, jarak, bobo, kaméra, tampilan hurung / pareum
Mode olahraga sababaraha (lumpat, ngojay, tunggang gunung, climing, baskét, maén bal, leumpang, batminton) 
Ngawaskeun bobo (waktos bobo, kualitas bobo, bobo)
Panginget telepon, panginget SMS, panginget qq, panginget mikro, Skype, facebook, panginget whatsApp.
Milarian telepon sareng mendakan geulang
Jam alarm / pangobatan / rapat / cicingeun / panginget inuman
Ukuran hiji konci tingkat jantung sareng / tekanan darah
  Kaméra kadali jauh (kocok ngocok pikeun nyandak gambar)
  Babaturan sareng saderek gerakan, ngukur data panilitian silih
Spésifikasi layar Layar LCD (0,96 inci layar warna TFT) resolusi 80 * 160
Sistem Sistem Android 4.4 vérsi atanapi saluhureuna; sistem ios versi 8.0 atanapi saluhureuna; Ngarojong Bluetooth sareng versi 4.0;
Vérsi Bluetooth BLE 4.0
Chip NRF52832
Chip PPG HRS 3300
Batré 90
ingetan 64K (Flash 512K)
MotorV Diwangun, panginget vibratng
Tingkat tahan cai IP67
matéri Paduan séng
Sensor G-sénsor
Ukuran Paket Ukuran kotak kado 180 * 65 * 33mm
Ngepak beurat 140,6g
Ukuran Ctn  375X345X175MM
Pcs / Ctn 50
Beurat hulu tunggal + tali 44,8g
Ukuran nonton 38.5 * 22.5 * 11
Total beurat (KG) 7.55kg
BAHASA UI Cina, Jepang, Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, Rusia, Portugis, Polandia, Malaysia
Unduh / Pasang Aplikasi gelang  Sinkronisasi Android sareng Apple App: WearHeart
 code6

Fungsi:

Lacak denyut jantung anu dinamis ngajaga haté anjeun séhat. 24 jam neraskeun ngarekam, nyayogikeun sadaya data haté. pangimeutan tekanan darah nyata waktu.

Pintonan waktos / jam, léngkah, kalori, jarak, bobo, kaméra, tampilan hurung / pareum.

Mode olahraga sababaraha (lumpat, ngojay, tunggang gunung, climing, baskét, maén bal, leumpang, batminton).

Smart watch H8-1
Smart watch H8-2

Ngawaskeun bobo, gelang ieu otomatis bakal asup kana modeu bobo nalika anjeun bobo sareng ngarékam data bobo anjeun.

Panginget telepon: nalika anjeun gaduh telepon, pinggel bakal ngageter pikeun ngingetan pikeun ngahindaran telepon anu leungit. sareng ogé ngadukung panginget SMS, QQ, wechat, linkin, skype, facebook messager, Twitter, whatsapp, viber, Line

Jam alarm / pangobatan / rapat / cicingeun / panginget inuman

Ukuran hiji konci tingkat jantung sareng / tekanan darah.

Kaméra kadali jarak jauh (shake shake pikeun nyandak gambar), mendakan telepon sareng mendakan gelangna.

Babaturan sareng saderek gerakan, ngukur data panilitian silih.

Smart watch H8-3

Sertipikat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    bottom_imgs2
    com_img

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.