faq
Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik jam tangan pinter, sareng kami nyayogikeun palanggan OEM sareng ODM jasa.

Naon MOQ anjeun?

Pikeun barang standar, MOQ kami nyaéta 5 lembar kanggo nasabah anu nguji pasarna, sareng pikeun ngarobih barang, MOQ kami nyaéta 1000 pcs. (Upami aplikasi ngarobih 10k, sdk 5k).

Dupi abdi tiasa kéngingkeun sampel gratis?

Pikeun sampel gratis, urang tiasa nerapkeun pikeun anjeun sareng saatos anjeun mayar sareng nguji sampel kami, upami anjeun mesen produk massal, kami bakal balik deui biaya sampel anjeun tina pamayaran pesenan massal.

Naon istilah pamayaran anjeun?

Pikeun pesenan alibaba, anjeun tiasa mayar jaminan perdagangan alibaba online, upami offline, T / T tiasa ditampi, setoran 30% sareng kasaimbangan 70% sateuacan dikintun.

Naon waktos kiriman anjeun?

Upami sampel kami gaduh saham waktos pangiriman nyaéta 1-3 dinten, sareng kanggo pesenan alit dihandap 500 pcs, nyaéta 3-7 dinten, sareng pesenan produksi masal sakitar 15 dugi 20 dinten, éta gumantung kana jumlah pesanan anjeun.

Hoyong damel sareng urang?


bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.