product1
Awéwé Awéwé

Awéwé Awéwé

  • Supporting multiple language various watch face female Cycle women smart watch M3

    Ngarojong sababaraha basa sagala rupa nonton jam awéwé Siklus awéwé pinter nonton M3

    24 jam deteksi kontinyu tina detak jantung / monitoring tekanan darah / oximetry / test bobo / tombol kenop Samping Power on Key + aksés gancang kana mode olahraga / Monitor bobo / Jam alarm / panginget Sedentary / Milarian gelang / fungsi Awéwé

  • 2021 Fashionable Intelligent Female smart wristband H1

    2021 Modél calik Awéwé wristband pinter H1

    24 jam teraskeun Deteksi detak jantung / Tes tekanan darah / Modeu olahraga sababaraha kali (ngaji / ngojay / tunggang / climing / baskét / maén bal / leumpang / batminton) / Ngamalkeun siklus menstruasi kalayan cerdas / Mantau bobo / Jam alarm / nginum obat / rapat / cicingeun / nginum pangeling-eling / Jauh kaméra kadali / Hiji-konci ukuran denyut jantung sareng tekanan getih

  • H2 Bracelet

    H2 Gelang

    24 jam teraskeun deteksi Detak jantung / Tes tekanan darah / Modeu olahraga sababaraha kali (ngaji / ngojay / tunggang / climing / baskét / maén bal / leumpang / batminton) / Ramalan siklus menstruasi sacara cerdas / Ngawaskeun bobo (waktos bobo / kualitas bobo / tetep bobo) / Ukuran hiji-tingkat denyut jantung sareng tekanan getih

  • Exquisite smart watch women sport smart bracelet H8

    Awéwé anu pinter ningali awéwé olahraga pinter gelang H8

    24 jam teraskeun Deteksi detak jantung / Tes tekanan darah / Modeu olahraga sababaraha / Monitor bobo / Jam alarm / pangobatan / rapat / cicingeun / panginget inuman / Ukuran hiji konci tingkat jantung sareng / tekanan darah / Kaméra kadali jarak jauh

  • Smart watch M1

    Smart nonton M1

    24 jam deteksi kontinyu dina detak jantung / monitoring tekanan darah / oximetry / test bobo / tampilan Waktu / jam / léngkah / kalori / jarak / saré / kaméra / Jam alarm / Panginget Sedeng / Milarian gelang / Kaméra kadali jarak jauh (ngocok ngoyagkeun ka nyandak gambar)

  • 1.4-inch full HD IPS color circle square apple watch smart watch H14

    1.4 inci pinuh HD IPS warna bunderan apel kuadrat nonton nonton pinter H14

    24 jam deteksi kontinyu dina detak jantung / monitoring tekanan darah / oksimetri / tés bobo / Ngawaskeun bobo (waktos bobo / kualitas bobo) / Jam alarm / Panginget Sedeng / Milarian gelang / Kaméra kadali jarak jauh

  • WATCH Y68

    Lalajo Y68

    Penampilan: nonton

    Ukuran motherboard: 34.3 * 28 * 8.15

    HunterSun Chipset: HS6620D

    Freq Band: 2.4GHz

  • HW12 Bracelet

    HW12 Gelang

    Bluetooth pikeun telepon / Toél layar pinuh / Wajah nonton khusus / Analisis kacapean / Milari gelang / Pesen bewara / Telepon asup / Monitor bobo / Telepon sora

  • W66 Smart Watch

    W66 Smart Watch

    Térmométer / Jaman awéwé managemnt / unduh raray nonton / Detak jantung / ECG / tekanan darah / oksigén / pedométer / kaméra Bluetooth / Fungsi Mantau Détah Jantung / Fungsi Tekanan Darah

  • W36 Smart watch

    W36 Arloji pinter

    Carjer nirkabel / panggero Bluetooth / Suhu awak / Detak jantung / BP & ECG / Léngkah / Léngkah latihan / konsumsi kalori / rékaman mileage latihan / Panginget Sedentary / Monitor Sare

bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.