product1
H88 Smart Call Gelang Double Arc Touch Screen Screen Oksigén Monitor Bobo Analisis Saré

H88 Smart Call Gelang Double Arc Touch Screen Screen Oksigén Monitor Bobo Analisis Saré

Pedaran pondok:

Oksigén getih / kaséhatan jantung / latihan pernapasan / tingkat setrés / Jadwal / stopwatch / timer / kompas / Notifikasi pesen / Saklar telepon / Telepon Bluetooth / playback musik / asisten sora / Kaméra kadali jarak jauh (Pencét kanggo nyandak poto)


Detil Produk

Tanda Produk

H88 pinggel

H88 Gelang Spesifikasi
DASAR DESAIN H88
Fungsi Oksigén getih, kaséhatan jantung, latihan pernapasan, tingkat setrés
Jadwal, stopwatch, timer, kompas
Bewara pesen: inpormasi, Weibo, QQ, WeChat, Sakype, Facebook, WhatsApp, Line, Instagram, kakaotak, Gmail, Twitter, LinkedIn, email
Saklar telepon, Telepon Bluetooth, putereun musik, asistén sora
Peringatan / alarm anu cicingeun
Kaméra kadali jauh (Pencét pikeun moto)
Mantau bobo (waktos bobo, kualitas bobo)
Modeu olahraga: Ngajalankeun, bersepeda, hiking, nanjak gunung, baskét, badminton, tenis, maén bal, sit-up, jumping tali, yoga, jogét, aérobik, mesin elips, mesin kimia
Spésifikasi layar Kaca HSD layar 1,75 inci kuadrat gaduh résolusi 320 * 385
Sistem Sistem Android 4.4 vérsi atanapi saluhureuna; sistem ios versi 8.0 atanapi saluhureuna; Ngarojong Bluetooth sareng versi 4.0;
Vérsi Bluetooth BLE4.2
Chip MTK2523D
Chip PPG GH3011
Batré 300mAh
ingetan 64MB
MotorV Diwangun, panginget vibratng
Tingkat tahan cai Hirup teu kalis
matéri Paduan aluminium + Plastik
Sensor G-sénsor
Ukuran Paket Ukuran kotak kado  
Ukuran Ctn  
Pcs / Ctn  
Beurat hulu tunggal + tali 43,6g
Ukuran nonton 45.5 * 36.5 * 11.2mm
Total beurat (KG)  
BAHASA UI Basajan Cina, Cina tradisional, Inggris, Jerman, Perancis, Jepang, Italia, Spanyol, Portugis
Unduh / Pasang Aplikasi gelang Sinkronisasi Android sareng Apple App: Band naon waé
  code2

H88 Bracelet (2) H88 Bracelet (1) H88 Bracelet (2) H88 Bracelet (3) H88 Bracelet (4) H88 Bracelet (5) H88 Bracelet (6) H88 Bracelet (7) H88 Bracelet (8) H88 Bracelet (9) H88 Bracelet (10) H88 Bracelet (11) H88 Bracelet (12) H88 Bracelet (13) H88 Bracelet (14) H88 Bracelet (15) H88 Bracelet (16) H88 Bracelet (17) H88 Bracelet (18) H88 Bracelet (19)

Sertipikat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    bottom_imgs2
    com_img

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.