product1
Desain méwah bunderan pinuh layar sentuh warna IPS buleud Smart watch H58

Desain méwah bunderan pinuh layar sentuh warna IPS buleud Smart watch H58

Pedaran pondok:

24 jam teraskeun Deteksi detak jantung / Tes tekanan darah / deteksi bobo anu akurat / Modeu olahraga / Siklus awak awéwé / milarian telepon / Jam alarm / panginget Sedentary


Detil Produk

Tanda Produk

Desain méwah bunderan pinuh layar sentuh warna IPS buleud Smart watch H58

H58 Gelang Spesifikasi
DASAR DESAIN H58
Fungsi 24 jam neraskeun Deteksi detak jantung, Tes tekanan darah, deteksi bobo anu akurat
Layar waktu / jam, kalori, saré, kaméra ogé, tampilan aktif / pareum , Modeu olahraga, siklus awak FFemale
Mantau bobo (waktos bobo, kualitas bobo)
Panginget telepon, panginget SMS, panginget qq, panginget Wechat, skype.whatsapp.facebook.linkedin.twitter.viber.line
milarian telepon
Jam alarm / panginget Sedentary
Ukuran hiji-tingkat denyut jantung , tekanan getih
Kaméra kadali jauh (kocok ngocok pikeun nyandak gambar)
Spésifikasi layar Toél pinter touch pinuh / buleud kalayan layar IPS 1.1 inci Resolution240 * 240
Sistem Sistem Android 4.4 vérsi atanapi saluhureuna; sistem ios versi 8.0 atanapi saluhureuna; Ngarojong Bluetooth sareng versi 4.0;
Vérsi Bluetooth BLE 4.2
Chip nrf52832
Chip PPG HR3313
Batré 160mAh
ingetan 512KB + 64M
MotorV Diwangun, panginget vibratng
Tingkat tahan cai IP67
matéri Cangkang logam + Tali logam
Sensor G-sénsor
Ukuran Paket Ngepak beurat 148 * 70 * 36MM
Ngepak beurat 146g
Ukuran Ctn 375 * 200 * 315mm
Pcs / Ctn 50
Beurat hulu tunggal + tali 41.5g
Ukuran nonton 39.7mm * 11.3mm * 227mm
Total beurat (KG) 5.1kg
BAHASA UI Cina (saderhana, tradisional), Jepang, Inggris, Perancis, Jérman, Italia, Spanyol, Rusia, Portugis, Koréa, Amérika Polandia
Unduh / Pasang Aplikasi gelang Sinkronisasi Android sareng Apple App: F FIT
 code9

Ngeunaan barang:

Dina tampilan anu munggaran méwah méwah, kalayan campuran séng alloy full-round, full touch 1.1 inci definisi tinggi 240 * 240D layar IPS kaca tempered, sareng variét tina gaya dilas anu sumping sareng tali logam nada emas anu trendi, leres pisan pinunjul yén anjeun tiasa sacara gampil nganggo éta pikeun dianggo atanapi cocog sareng baju anu saé, milarian kasempetan anu béda-béda dina unggal dinten.

Otomatis ngawas denyut jantung waktos-nyata anjeun, sareng nyayogikeun analisis anu komprehensif ngeunaan kualitas bobo anjeun (bobo jero, bobo hampang sareng waktos hudang) pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun gaya hirup anu langkung séhat.

Smart watch H58 (1)

Panginget telepon, gera pesen sareng dispaly, anjeun tiasa kéngingkeun telepon, téks SMS sareng pesen SNS kalebet telepon asup, béwara SMS, QQ, wechat, Linkedin, skype, facebook messager, Twitter, whatsapp, viber, Line, gmail, outlook, Instagram, snapchat. nalika jam tangan pinter disambungkeun kana smartphone. Éta bakal ngageter pikeun ngingetan anjeun dina waktos naon waé anu penting sareng anjeun tiasa maca sadaya bagian pesen langsung dina jam tangan.

Kalayan panginget jaman fisiologis bikangna, arloji pinter ngabantosan ngingetkeun jaman menstruasi pikeun merhatoskeun kombinasi diet sareng latihan pikeun ngatur badan kalayan langkung saé. ogé ngaramal jaman fisiologis awéwé, jaman aman, jaman ovulasi, jaman kakandungan, Leres-leres minuhan kabutuhan awéwé. Naha pikeun digawé boh ulin.

Smart watch H58 (4)

Layar waktu / jam, stopwatch, kalori, tampilan hurung / pareum, panginget Sedentary, pangaturan kacaangan, panganteur pangaturan, panggihan telepon. Kaméra kadali jauh (kocok ngocok pikeun nyandak gambar)

Ngawaskeun bobo, otomatis ngawas sareng nganalisis kualitas bobo anjeun sadidinten sareng nyayogikeun anjeun bobo, bobo sareng waktos hudang (ngan ukur nyatet bobo langkung ti 3 jam).

Dijieunna IP67 tahan cai, éta tiasa dianggo dina hujan, nyeuseuh tangan, nyeuseuh wajah, sareng sanésna Nanging sanés pikeun ngojay sareng pancuran.

Ngarojong sababaraha modeu olahraga, kalebet lumpat ngaji, naék, leumpang, tunggang gunung, maén bal, baskét, Pingpong, ngojay badminton.

Smart watch H58 (2)

Sertipikat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    bottom_imgs2
    com_img

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.