news
Kumaha cara nganggo perawatan gelang pinter?

Kumaha cara nganggo perawatan gelang pinter?

1. Tetep bersih alat pinter. Bersihkeun pigeulang sareng pinggel pinter anjeun sacara rutin, utamina saatos latihan, kesang, atanapi kontak kulit sareng zat sapertos sabun atanapi deterjen. Bahan-bahan ieu tiasa nempel dina jero cincin; Entong nganggo deterjen rumah tangga pikeun meresihan pinggel. Sabalikna, nganggo detérjen bébas sabun, bilas ogé sareng garing nganggo anduk lembut. Pikeun bintik-bintik atanapi noda anu henteu gampang dicabut, gosok ku sikat huntu anu lemes, beueus sareng turutan léngkah-léngkah di luhur.

2. Tetep garing. Sanaos alat pinter henteu tahan cai, nganggo gelang baseuh pikeun waktos anu lami ngabahayakeun kulit anjeun; Upami pinggel anjeun baseuh, sapertos saatos kesang atanapi pancuran, cuci sareng garing sateuacan teraskeun deui. Pastikeun kulit anjeun garing sateuacan nempatkeun kana pinggel.

3. Sésakeun pigeulang anjeun. Pastikeun pinggel henteu ketat teuing. Pastikeun yén pinggel henteu ketat teuing. Disarankeun ngantunkeun rohangan antara band sareng pigeulang pikeun ramo sakedik ngageser bulak-balik. Upami anjeun nganggona supados kéngingkeun bacaan denyut jantung anu paling akurat, anjeun panginten hoyong nyepetkeun pinggel nalika latihan. Upami kitu, émut pikeun nyaluyukeun deui ketang saatos latihan anjeun. Gesekan sareng beungkeutan kanggo waktos anu lami tiasa ngambek kulit anjeun, janten cabut gelangna sajam saatos pakean anu berkepanjangan.


Pos waktos: Mar-05-2021
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.