news
Naon anu kajadian ka smartwatches upami aranjeunna keuna pisan?

Naon anu kajadian ka smartwatches upami aranjeunna keuna pisan?

Naon watesan jam tangan pinter kalayan kinerja tahan cai? Naha mungkin pikeun cicing kontak sareng cai pikeun waktos anu lami?

Smart watches1

Nyatana, bahan tahan éléktronik sareng tahan cai produk éléktronik umumna dikedalkeun ku IP. Numutkeun kana téknologi tahan cai sareng prosés manufaktur, produk Téhnologi Hengmei dasarna tiasa ngahontal tingkat IP67 sareng IP68 tahan cai. Saatos uji coba pabrik, produk nunjukkeun kinerja tahan cai dina lingkungan anu khusus, anu tiasa ngagaduhan peran pelindung dina perendaman anu pondok.

Naon IPXX Waterproof

IP68 mangrupikeun tingkat standar tingkat tahan debu sareng tahan cai anu paling luhur. Kumaha meunteun cangkang kinerja padet sareng tahan cai, utamina ningali IPXX saatos dua digit XX.

X anu munggaran nyaéta tingkat tahan lebu, ti 0 dugi ka 6, kalayan tingkat pangluhurna 6.

X anu kadua mangrupikeun peringkat tahan cai, mimitian ti 0 dugi ka 8, kalayan peringkat paling luhur 8.

IPX0 teu dijagaan

IPX1 cai murag kana perumahan tanpa pangaruh

IPX2 teu aya pangaruhna nalika perumahan diiringkeun dugi ka 15 derajat

IPX3 cai atanapi hujan turun tina 60 derajat teu aya pangaruhna

IPX4 cair dina sagala arah kana cangkang teu aya pangaruh

IPX5 tiasa dikumbah ku cai tanpa cilaka

IPX6 tiasa dianggo dina kabin, lingkungan ombak ageung

IPX7 tiasa cicing dina cai dugi ka hiji méter dugi ka 30 menit

IPX8 tiasa cicing dina cai dugi ka 2 méter jero dugi ka 30 menit

Smart watches2

Ieu mangrupikeun produk perusahaan urang, nami produk: H68. Saatos tés ku insinyur sareng tés urang, panggunaan arloji teu kapangaruhan ku ngaleueut dina cai hiji wengi. Kamampuan tahan cai dina tuas.

Naha henteu disarankeun pikeun pancuran panas

Dina hal mandi, anjeun kedah mandi panas atanapi mandi tiis.

Umumna, hésé pikeun produk éléktronik anu ngagaduhan fungsi waterproof pikeun lebet kana cai nalika mandi tiis. Tapi, kusabab perméabilitas kuat molekul uap cai dina cai panas, uap cai dihasilkeun ku pancuran panas, sauna sareng sumber cai panas gampang dilebetkeun kana bagian jero gelang, anu bakal ngabalukarkeun fungsi gelang teu tiasa dipaké dina kasus serius.

Waterproof sareng uap buktosna mangrupikeun dua konsep anu béda.

Alat-alat umum henteu tiasa ngajagaan uap cai, sapertos umumna diiklankeun 30 méter jam cai teuleum dina bak mandi panas masih aya kamungkinan bahana cai. Éta ogé diperhatoskeun pikeun ngojay, upami nyilem sareng operasi sanésna tetep bakal ngagaduhan résiko cai, sareng upami ngojay di laut, kusabab cai laut anu korosif gampang disababkeun korosi kontak ngeusi, nyegel cincin karét sareng sepuh gancang sanésna, sareng fungsi tahan cai pakakasna henteu permanén, tiasa janten lemah sakumaha waktosna waktos. Perkara teu kumaha tahan cai tina pinggel pinter, éta henteu kedah dianggo di jero cai panjang teuing. Gelang pinter sok produk éléktronik anu cerdas. Henteu paduli sabaraha luhur tingkat tahan cai tina pinggel pinter, upami anjeun nganggo di jero cai sepanjang waktos, bakal aya sakedap cai teu kahaja. Ku alatan éta, nyeuseuh leungeun unggal dinten, pancuran tiis, dinten hujan, kesang tiasa dianggo, henteu disarankeun pikeun nganggo mandi panas atanapi kontak sareng cai salami waktos, pikeun manjangan umur jasa produk anu tiasa dianggo pinter. Salaku tambahan, alat-alatna murag, nabrak atanapi sangsara tabrakan sanés, kontak sareng cai sabun, gel mandi, detérjen, parfum, losion, minyak ogé bakal mangaruhan résistansi cai tina gelang.


Pos waktos: Mar-05-2021
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.