news
Naon monitor denyut jantung?

Naon monitor denyut jantung?

Disebut monitor denyut jantung mangrupikeun jam tangan anu akurat tiasa ngarekam denyut jantung urang sacara real waktos nalika latihan. Peran monitor denyut jantung dina latihan anu dihaja jelas pisan.

Aya dua prinsip umum pikeun ngukur tabel denyut jantung, hiji nyaéta metode pangukuran ayeuna jantung, sareng hiji nyaéta metode pangukuran transmisi fotoéléktrik.

Ukuran jantung ayeuna

Awak manusa urang bakal ngahasilkeun arus jantung unggal waktos keteg jajantung, denyut jantung laju dada nirkabel mangrupikeun alat anu tiasa merasakan arus jantung. Pot sapotong sénsor ayana dina dua sisi payuneun pita dada. Saatos pangguna nganggo pita dada, potongan tiang dina pita dada ngumpulkeun amplitudo turun naek arus jantung latihan, teras ngirimkeun kana méter denyut jantung ku téknologi transmisi nirkabel pikeun ngarobih kana nilai BPM tina detak jantung pikeun gampang niténan. Ayeuna, ieu mangrupikeun metodeu mainstream sareng relatif akurat pikeun ngukur denyut jantung nalika latihan.

Cardiac current measurement

Prinsipna sami sareng éléktrokardiogram. Kauntungan sanés tina metode ieu pikeun ngukur denyut jantung nyaéta tiasa diukur teras-terasan nalika latihan.

Métode pangukuran transmisi fotoéléktrik

Ukuran fotoléktrik nganggo parobihan nyerep hémoglobin dina saluran getih pikeun ngukur pulsa. Jam tanganna dilengkepan ku loop pancaran transmisi infra red sareng gelang anu nampi sareng anu ngagambarkeun. Kauntungan tina metode ieu nyaéta éta saderhana pisan pikeun ngukur detak jantung tanpa pita dada. Nanging, kusabab sinyalna lemah pisan sareng gampang pisan diganggu ku dunya luar, data pangukuran henteu akurat, sareng umumna kedah diukur dina kaayaan anu sepi, janten éta henteu cocog pikeun pangukuran tingkat denyut jantung anu teras salami olahraga.

Photoelectric transmission measurement method

Photogrammetry Lampu Héjo diwangun ku panjang gelombang héjo anu ngaluarkeun LED sareng sénsén potosensitif anu aya dina tukang monitor denyut jantung. Prinsipna dumasarkeun kana parobihan dina kapadetan pembuluh darah dina panangan nalika berdenyut, ngahasilkeun parobihan dina transmisi cahaya. LED-pemancar cahaya ngaluarkeun panjang gelombang héjo cahaya, sareng sénsor fotosensitif nyandak lampu anu kagambar tina kulit panangan sareng ngukur parobahan inténsitas lapangan lampu sareng ngarobah kana detak jantung. Téknologi ayeuna dianggo ku monitor denyut jantung Mio Alpha, Fitbox HXM sareng Adidas Smart Run di Amérika Serikat. Ukuran denyut jantung fotoléktrik lampu héjo leres-leres ninggali bandung denyut jantung, sareng teras tiasa ngukur denyut jantung, ngitung rata-rata denyut jantung, ngarekam denyut jantung maksimum, nyetél interval alarm tingkat jantung.

Rangkaian Kabugaran Umum

Bagian inti tina séri kabugaran dugi ka 18 modeu latihan. Modeu latihan dumasar kana kaayaan fisikna nyalira sacara otomatis nguji kisaran denyut jantung latihan pribadi. Éta mastikeun yén unggal latihan anu anjeun lakukeun épéktip sareng aman.

Public Fitness Series

Anjeun bahkan tiasa nganggo dua fitur unik tina kamajuan zona denyut jantung anjeun dumasar kana tujuan kabugaran anjeun. Salaku tambahan, Series Kabugaran hadir sareng band nonton silikon anu raoseun anu nyayogikeun inpormasi denyut jantung anu akurat dina waktos latihan. Seri kabugaran umum pikeun seuseueurna peminat kabugaran, ekonomis, mangrupikeun pilihan kahiji anjeun.

Running Series

Pasti butuh tekad sareng wani janten pelari anu saé.

Running Series

Upami anjeun hoyong ngalakukeun anu langkung saé, anjeun kedah nganggo sirah. Running Heart Rate Monitor ngarobih inpormasi kana kagancangan, anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal kinerja anu optimal sareng ulah ngésang nanaon nalika latihan anjeun.

Siklus

Éta tiasa sacara akurat ngawas detak jantung, jarak bersepeda, kagancangan, waktos puteran, kaluaran kakuatan sareng peta jalan.

Cycling Series

Ngaktipkeun anjeun ngaleupaskeun énergi maksimum sapertos atlit profesional.

Seri Manajemén beurat

Éta dipersonalisasi. Éta bakal nyayogikeun program kontrol beurat kanggo anjeun, ngawartosan sabaraha beurat anjeun kedah leungit ku cara naon sareng iraha. Krusial, monitor denyut jantung bakal ngajantenkeun anjeun dina kisaran bullseye, anu janten pituduh kabugaran.

Weight Management Series

Salami anjeun ngagem kana pigeulang sareng ngan ukur nuturkeun naséhat program unggal dinten, anjeun laun tiasa ngahontal beurat idéal anjeun. Éta bakal ngamotivasi sareng ngabantosan anjeun tetep sumanget. Éta gampang dianggo sareng ngalacak kamajuan anjeun unggal dinten sareng minggu. Éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal sareng ngajaga beurat idéal anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngahontal hasil kabugaran anu awét nyata.


Pos waktos: Mar-05-2021
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.