news
Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • What happens to smartwatches if they touch water a lot?

    Naon anu kajadian ka smartwatches upami aranjeunna keuna pisan?

    Naon watesan jam tangan pinter kalayan kinerja tahan cai? Naha mungkin pikeun cicing kontak sareng cai pikeun waktos anu lami? Nyatana, grade tahan lebet sareng tahan cai produk éléktronik umumna dikedalkeun b ...
    Maca deui
  • What is a heart rate monitor?

    Naon monitor denyut jantung?

    Disebut monitor denyut jantung mangrupikeun jam tangan anu akurat tiasa ngarekam denyut jantung urang sacara real waktos nalika latihan. Peran monitor denyut jantung dina latihan anu dihaja jelas pisan. Aya dua prinsip umum pikeun ngukur tabel denyut jantung, hiji nyaéta ...
    Maca deui
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.