news
Warta Industri

Warta Industri

  • How to wear smart bracelet maintenance?

    Kumaha cara nganggo perawatan gelang pinter?

    1. Tetep bersih alat pinter. Bersihkeun pigeulang sareng pinggel pinter anjeun sacara rutin, utamina saatos latihan, kesang, atanapi kontak kulit sareng zat sapertos sabun atanapi deterjen. Bahan-bahan ieu tiasa nempel dina jero cincin; Entong nganggo deterjen rumah tangga pikeun meresihan pinggel. Sabalikna, anggo ...
    Maca deui
  • Naon Smart Gelang? Naon anu dilakukeun ku Smart Gelang?

    Cincin tangan anu cerdas mangrupikeun alat calakan anu tiasa dianggo, pangguna saatos nganggo pinggel pinter anu saé, pangguna tiasa dirékam ku latihan cincin tangan dina kahirupan sadidinten, sapertos data diet sareng bobo real-time, sareng tiasa ogé sinkronisasi data kana telepon sélulér atanapi alat komputer, teras ...
    Maca deui
  • Alat-alat anu tiasa dipakai pinter nganteurkeun éra anyar manajemén kasihatan

    Epidemi nyababkeun paménta kasehatan, sareng pasar anu tiasa dianggo target kasihatan ka hareup Ku kasohor ku alat-alat anu tiasa dipakai pinter, konsép manajemén kasihatan parantos langkung diperhatoskeun ku masarakat. Numutkeun kana panilitian ti Universitas Stanford, data anu dikumpulkeun ku wearabl ...
    Maca deui
  • Kumaha aplikasi insallation & sambungan Bluetooth

    Punten milarian APP di Google Play dina ponsel Android atanapi toko APP dina iphone; Atanapi scan kode QR dina smartwatch pikeun ngaunduh sareng masang APP. Punten dicatet yén Android ngadukung 4.4 ka luhur; IOS ngadukung 8.0 ka luhur; Hardware Bluetooh 4.0 sareng saluhureuna. Meungkeut smartwatch, klik seléksi ...
    Maca deui
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2015, Anytec gaduh langkung ti 150 padamel, kalebet wilayah langkung ti 1500 méter pasagi. Kalayan opat lini produksi pikeun produksi arloji pinter, sareng hiji garis pengepakan, ngagaduhan kelas 1000 standar lokakarya bebas debu mangrupikeun produksi, pamekaran sareng penjualan di integrasi perusahaan-perusahaan teknologi tinggi, produk kami utamina kalebet gelang pinter awéwé, jam tangan pinter GPS, Watch pinter ECG sareng Bluetooth nélépon smart watch dst.